Miso peaso z modřínové kádě - lyofilizované - aka misox

V kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru.

 

Velmi lahodný Základ na tradiční miso peaso polévku.

 

Lyofilizace je šetrná metoda odstranění vody z misa.

Prostě miso zmrazíme a ve sníženém tlaku necháme odsublimovat vodu zmrzlou na led.

Díky tomu nedojde k degradaci bioaktivních látek a chuť je lahodnější.

S vodou se odpaří i typické fermentační vůně. 

 

Nepatlá se a nemusí být ve skle.

To je super praktické na cesty k na outdoor aktivitám i v kuchyni, kde máme často málo času.

Nahradili jsme jí naše mokré miso a tím nemusí po světě cestovat tolik sklenic a víček.

Ono se to nezdá, ale zavařovací sklenice nejdou stohovat a v kamionu se veze hlavně vzduch.

Proti papírovému sáčku z bio polymeru jsou těžké, neskladné a na výrobu energeticky náročné.

Snažíme se svět udělat chutnější i smysluplnější.

A daří se nám to.

Díky vám!

 

Lyofilizované miso se jen naláme do horké vody a je základ na polívku hotov.

Tak je to snadné a jednoduché!

Konečně férový MISOX :)

.

 

složení - bio miso Bacilli

Hmotnost: 50 g (odpovídá100 g miso pasty)

skladujte v suchu

Vyrábí Václav Smolík Rosovice 274

100 Kč
Skladem (>20 ks)

MISOX

Unikátní chuť.

Unikátní konzistence.

Unikátní aplikace.

Unikátní balení - v kompostovatelných sáčcích z papíru a polymerového uzávěru.

Unikátní skladnost - na cesty, do hor i na dovolenou

 

Kategorie: eshop

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Zpět do obchodu