pepř fermentovaný kampotský - unikátně šťavnatý - zaváděcí sleva
Cenami ověnčený křupavý fermentovaný pepř z Kambodži. Vyzkoušejte jeho unikátní vůni a chuť s jemně pikantním nádechem. A co víc? Originální balení v papírovém tubusu můžete použít třeba jako praktickou kořenku z recyklovaného papíru.
Detailní popis produktu
Křupavý pepř co musíte vyzkoušet!
Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni si zelený pepř zachovává maximální čerstvost a měkkost jednotlivých zrnek. Nikdy nebyl usušen, narozdíl od zeleného pepře nakládaného v octu ke konzervaci používáme pouze nejkvalitnější sůl - naplno si vychutnáte jeho fantastickou chuť tak jako špičkoví kuchaři jako Radek Kašpárek, Honza Punčochář, Pavel Brychzin a nebo David Kalina.
Unikátní chuť doprovázena jemně pikantním nádechem přetrvává po dlouhou dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí, doprovázenou vůni medu, se vám doslova roztančí na jazyku. Nedává se do mlýnku, konzumuje se celý a nebo zjemněný v hmoždíři.
Rozsvítí Vaše oblíbená jídla!
Oceníte jej především při přípravě jemných omáček, ryb nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.
Fermentovaný pepř je vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation - chuť vás doslova ohromí!
Hmotnost: 50 g
Vyrábí: La Plantation
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.