Smolíci

V kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru. Velmi lahodný Základ na tradiční miso peaso polévku. Lyofilizace je šetrná metoda odstranění vody z misa....

Solte málo. Solte chutně. Používejte umami sůl. složení - bio miso hrách a rýže, mořská sůl, bio zázvor označení - kořenící přípravek bez přidaného glutamátu vyrábí...

Kápněte umami Velmi lahodná tamari omáčka pro studenou i teplou kuchyni. Vyrábíme jí z našeho výběrového octa z rýže a višní a japonské sojové tamari. Lokální tamari...

V kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru 50 g. Používejte jako koření, nebo vegan náhradu chuti sýra Parmesan. Vhodné na saláty, na těstoviny, na rýži, na...

V kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru 50 g. Vhodné na saláty, na zeleninu, na vejce, na tofu, do omáček, na ryby, atd... Dávkování dle dobré...

V kompostovatelném sáčku z papíru a bio polymeru. Myslím, že tohle je náš nejlepší základ na miso polévku. Lokální léčivé houby od True Shiitake ve větším než malém...

Tříletý jablečný ocet výběrové kvality. Však vy víte. složení - bio jablečná šťáva - čas a my označení - ocet kvasný jablečný objem - 250 ml kyselina 5%

Salátový ocet z bio jablečného moštu. Pozměnili jsme trochu značení. Nelekejte se. Balsamicu začneme postupně říkat mladé balsamico protože se jedná o mladý...

Velmi lahodná tamari omáčka pro studenou i teplou kuchyni. Vyrábíme jí z našeho výběrového octa z rýže a višní a japonské sojové tamari. Lokální tamari zatím neumíme obstarat,...