O nás

 

2012 - 2014 začínáme s fermentací cideru, medoviny, kimchi 

2015 - pořizujeme si první dřevěnou ocetnici 

2015 - získáváme první koji

2016 - sklízíme první miso

2016 - první sake

2016 - první sake kasu

2017 - první malt vinegar

2017 - začínáme s koji ve dřevě

2018 - jsme v Apetitu

2018 - Italy

2019 - zakládáme miso zákvas pro budoucí firmu

2020 - zakládáme koji bejkrs

2021 - začínáme od píky

2022 - sušíme miso a máme skvělé octy

2023 - stěhujeme se do ROSOVIC u Dobříše

2024 - sdílíme výrobní prostory s www.vpresu.cz

2025 - zakládáme Shrub Drink s.r.o. a vyrábíme Shrub a kombucha sirup

2026 - ?

 

 Smolíci

Jsme Smolíci

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: